Ons team 

Veerle De Wael

Zonder Veerle geen Markt1. Dé initiatiefnemer van het hele project,  die er naast al de rest ook  solo slim voor zorgde dat ons pand helemaal opgeknapt werd. Die de waarden bewaakt, onze commerciële kracht is en het lumineuze idee lanceerde: we gaan toch wel zorgen dat er daar altijd wijn in de frigo staat hé? 

Nadia Baert

Vanaf dag 1 fan van het project. Nadia geeft al jaren workshops met (papier)porselein maar lanceert zich nu na 13 jaar draaien ook als lerares aan de draaischijf.

 

 

Nora Nuyts

Begenadigd draaier met een wachtlijst voor al haar cursussen. Vond ons project zo tof dat ze zich spontaan aanbood als onze eerste huurder. Waarop wij zeiden: we hebben eigenlijk nog een creatief directeur nodig, wil je niet liever mee in ons verhaal stappen ?  Wat ze tot onze verbazing en blijdschap gewoon deed. Wil het wijnidee laten patenteren.

Sofie Goethals

We kenden Sofie natuurlijk al van Instagram dus we wisten dat ze zich recent als draaidocente-op-verplaatsing gelanceerd had. Sofie is de eerste die we zelf officieel  gevraagd hebben en ze heeft geen seconde geaarzeld. Onze eerste 'ja'. Heel fijne madam. Drinkt liefst rode wijn.

Elise Haemers

Enthousiaste draaier die we via Nora leerden kennen. Gepassioneerde docente die ook meteen 'ja' zei toen we haar belden. Ze organiseert bij ons enerzijds haar eigen cursus en is anderzijds assistente bij de lessen van Nora Nuyts.

Houdt van een frisse rosé.

Femke De Roo

De niet-draaier van het gezelschap. Femke geeft al een tijdje workshops opbouw, ook voor kinderen.  Nog voor ze ons pand zag had ze eigenlijk al besloten 'ja' te zeggen, zo fijn was het eerste gesprek via de telefoon.  We hebben haar nog niet over de wijn verteld.